)
Roma na bizaran način predstavila novo pojačanje

Iskoristili igricu FIFA 17

Roma na bizaran način predstavila novo pojačanje

Endin Čaušević
Teme:

Roma je jučer zvanično potvrdila da je Lorenzo Pellegrini novi fudbaler rimskog kluba.

Pellegrini se nakon dvije godine vratio u Romu nakon sjajnih partija u dresu Sassuola. Roma ga je 2015. godine prodala za 1,25 miliona eura, ali su ga ovog ljeta odlučili vratiti na Olimpico.

Međutim, njegovo predstavljanje bilo je zaista novitet u svijetu fudbala. Roma je iskoristila novu FIFA 17 igricu i na taj način je odlučila otkriti da je Pellegrini novi igrač ovog kluba.


Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti