Roma ne dozvoljava Interu tek tako da je ponižava
FOTO: EPA

Spreman novi ugovor za De Rossija

Roma ne dozvoljava Interu tek tako da je ponižava

Endin Čaušević

Iskusni vezni igrač Daniele De Rossi na stolu ima ponudu Intera jer mu na kraju ove sezone ističe ugovor s Romom.

Inter je javno pokazao interes za iskusnog italijanskog reprezentativca kojeg planiraju besplatno dovesti na Meazzu. De Rossijev ugovor s Romom ističe na kraju ove sezone, ali čini se da su u rimskom klubu odlučili u posljednji trenutak da zadrže jednu od ikona kluba.

Prema pisanju italijanskih medija Roma će uskoro ponuditi De Rossiju novi govor do ljeta 2019. godine. Prvobitno je Vučica nudila ugovor na jednu sezonu, ali je u nekoliko navrata De Rossi odbio ove ponude rimskog kluba.

Ipak, čini se da Roma ne može dozvoliti tek tako da De Rossi ode u Inter pa su čelnici kluba pristali na njegove uslove. Prema novom ugovoru De Rossi će godišnje zarađivati četiri miliona eura, što poprilično manje u odnosu na trenutni ugovor.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi