Roma ne odustaje od Mahreza, poslali novu ponudu

Posljednji pokušaj Vučice

Roma ne odustaje od Mahreza, poslali novu ponudu

Endin Čaušević

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez još uvijek se nalazi na meti Rome iako je jučer objavljeno da je italijanski klub odustao od dovođenja ovog igrača Leicestera.

Roma je u nekoliko navrata slala ponude za Alžirca, no Leicester je odbijao iste u nadi da će dobiti sumu novca koju traže. Iako je rimski klub u prvi mah nudio oko 25 miliona eura, sada je ta ponuda znatno veća.

Kako prenose italijanski mediji Roma je i danas odlučila ponovo da pošalje ponudu za Mahreza, te su poručili da je ovo njihova zadnja ponuda. Roma je ovaj put spremna da plati 35 miliona eura za Alžirca koji je jasno dao do znanja Leicesteru da želi promijeniti klub.

Međutim, problem Romi prave veliki zahtjevi Leicestera koji za Mahreza traži čak 56 miliona eura. Teško je da će uspjeti dobiti ovaj iznos, ali će biti zanimljivo da li će Leicester na kraju prihvatiti ponudu Vučice.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi