Roma nudi Mexesa za Kuyta

Wenger pažljivo posmatra situaciju oko stopera Rome

Roma nudi Mexesa za Kuyta

Roma će pokušati sa Anfielda dovesti Dirka Kuyta nudeći Liverpoolu stopera Philippea Mexesa, prenosi Daily Mail.

Vrijednost Dirka Kuyta se procjenjuje na 20 miliona funti, dok Philippeu Mexesu ugovor ističe na kraju sezone, tako da će Redsi teško pristati na ovu trampu.

Menadžer Liverpoola, Roy Hodgson demantuje navode da će reprezentativac Holandije napustiti Anfield, Daily Mail sugerira da je njegov prelazak u Italiju otvoren.

Arsene Wenger pažljivo posmatra situaciju oko stopera Rome, Philippea Mexesa koji će postati slobodan igrač na ljeto ukoliko ne produži ugovor. Francuski stručnjak mu je spreman ponuditi predugovor kako bi se ogradio od ostalih potencijalnih kupaca.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.