Roma ponudila Baptistu Atleticu
Julio Baptista

Štednja na Olimpicu

Roma ponudila Baptistu Atleticu

Roma je ponudila Julia Baptistu madridskom Atletico Madridu, jer u Rimu više ne trebaju usluge ovog reprezentativca Brazila.

Roma intezivno traži potencijalnog kupca Julia Baptiste, nakon što se rimska ekipa nije kvalifikovala u Ligu prvaka za narednu szonu, pa u Romi moraju štediti, te naći dodatnog novca.

Atletico Madrid, koji će s druge strane igrati u Ligi prvaka naredne sezone, zainteresovan je za Baptistu, a vjeruje se da bi ovaj transfer Jorgandžije koštao oko 10 miliona funti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.