Roma poslala zvaničnu ponudu za Brunu Peresa

Žele desnog beka Torina

Roma poslala zvaničnu ponudu za Brunu Peresa

Endin Čaušević

Čelnici Rome još uvijek nisu zaključili listu pojačanja za novu sezonu italijanske Serije A.

Roma je ovog ljeta dovela nekoliko novih pojačanja, ali čini se da rimska ekipa nema namjeru tu stati. Italijanski mediji prenose da je Vučica danas poslala zvaničnu ponudu za igrača Torina, Brunu Peresa.

Čelnici Rome danas su poslali zvaničnu ponudu za Peresa, te su spremni Torinu za ovog fudbalera platiti 17 miliona eura. Iako je Torino postavio cijenu od 20 miliona eura, čini se da bi mogli pristati na ovu ponudu Vučice.

Bruno Peres je u Torino stigao na ljeto 2014. godine, te je sa svojih nekoliko sjajnih partija skrenuo pažnju italijanskih velikana. Prošle sezone odigrao je 31 utakmicu u Seriji A. Postigao je tri gola i upisao je sedam asistencija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi