Roma potvrdila interesovanje za Krkića

Roma potvrdila interesovanje za Krkića

Direktor italijanske ekipe Rome Walter Sabatini potvrdio je interesovanje rimske Vučice za španskog napadača Barcelone Bojana Krkića.

Novi trener Rome, igračka legenda Barcelone Luis Enrique, putuje naredne sedmice u Barcelonu kako bi pokušao realizovati transfer Krkića u Vječni grad.

"Krkić je jak igrač i mogao bi se lako uklopiti u naš stil igre. On bi nam također donio mnogo novog znanja na terenu", rekao je Sabatini.

Mladi Španac srbijanskih korijena po svemu će sudeći ovog ljeta napustiti Barcelonu, u kojoj ne može dogurati do prve ekipe, a za njega su zainteresovani još Arsenal i Bayern.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.