Ovo je mogući sastav Rome za duel protiv Shakhtara: Očekivana odluka Fonsece o Džeki
FOTO: EPA

Evropska liga

Ovo je mogući sastav Rome za duel protiv Shakhtara: Očekivana odluka Fonsece o Džeki

H. Zilić

Bh. napadač Edin Džeko jučer je odradio cijeli trening s ekipom Rome i dobio je zeleno svjetlo od ljekarskog tima da se vrati na teren, a trener Vučice Paolo Fonseca je potvrdio da će Džeko biti u konkurenciji za meč osmine finala Evropa lige protiv Shakhtara.

Pomenuti duel se igra večeras sa početkom u 21 sat, a u italijanskim medijima jutros je "procurio" mogući sastav Rome za meč sa Ukrajincima, gdje je naš Edin Džeko na klupi za rezervne fudbalere.

Roma bi utakmica trebala početi u ovom sastavu: Lopez, Mancini, Smalling, Kumbulla, Karsdrop, Villar, Cristante, Spinazzola, Pedor, Pellegrini, Mkhitaryan.

Mozzart vam nudi mogućnost klađenja na ovaj meč. Kvota na pobjedu Rome je veoma primamljiva, a prognozu ovog meča OSTAVITE OVDJE.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi