Roma u igri za Aubameyanga, potvrđen interes Cityja

Roma u igri za Aubameyanga, potvrđen interes Cityja

Midhat Šljivak

Ekipa Rome uključila se u igru za dovođenje napadača St. Etiennea Pierre-Emerick Aubameyanga rekao je njegov otac u izjavi za francuske medije.

Ovaj 23-godišnji fudbaler koji gra odlično ove sezone privukao je mnoge klubove, a njegov otac je potvrdio da se razgovaralo sa Romom, Fiorentinom i Manchester Cityem.

"Roma je spremna na pregovore sa klubom, te su spremni platiti između 12 i 15 miliona eura", kratko je rekao Aubameyang stariji.

On je uz to i potvrdio interese Cityja, a u ime kluba je pregovore obavljao bivši francuski reprezentativac Patrick Vieira, te je spomenuo i interes Fiorentine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije