Roma u januaru želi Ćorluku

Roma u januaru želi Ćorluku

Hrvatski reprezentativac (rođen u Derventi) Vedran Ćorluka, mogao bi u narednom prelaznom roku pojačati redove italijanske Rome.

Naime, Ćorluka je već duže vrijeme nezadovoljan svojim statusom u Tottenhamu, te je nedavno izjavio kako planira promijeniti sredinu i otići sa White Hart Lanea.

Nakon toga, na uzbunu se digla Roma, odnosno sportski direktor tog kluba Walter Sabatini, koji, kako navode italijanski mediji, u januaru namjerava poslati ponudu na adresu Tottenhama.

U Romi traže zamjenu za povrijeđenog Nicolasa Burdissa, a Ćorluka je upravo profil igrača koji bi na terenu mogao zamijeniti povrijeđenog Argentinca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.