Roma zainteresovana za Adriana

Brazilac bi se mogao vratiti u Italiju

Roma zainteresovana za Adriana

Teme:

Prema pisanju italijanskih medija, brazilski internacionalac Adriano, u januarskom prelaznom roku vratiće se u Italiju i postati novi član Rome.

Brazilac je krajem aprila raskinuo ugovor sa Interom zbog psihičkih problema, a početkom maja postao je novi član brazilskog Flamenga. Povratkom u domovinu Adriano se preporodio, predvodio je svoj klub do prve titule u brazilskoj Seriji A u posljednjih 17 godina sa 19 postignutih golova.

"Adriano trenutno želi da se odmori nakon naporne sezone i osvojene titule. Što se tiče Rome, interes postoji, ali ništa konkretno. Međutim, sastaću se naredne sedmice sa Adrianom i tada ćemo razmotriti ponude", rekao je Adrianov agent, Gilmar Rinaldi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.