Romario: Bolji sam od Messija

Legendarni Brazilac tvrdi

Romario: Bolji sam od Messija

Midhat Šljivak

Legendarni brazilski fudbaler Romario, izjavio je kako sebe smatra boljim fudbalerom od zvijezde Barcelone Lionela Messija, te da je među tri najbolja svih vremena.

Romario, Messija ne svrstava među najbolje svih vremena,a pored Pelea i Maradone, sebe smatra kao trećeg velikana svjetskog fudbala.

"Messi je dobar fudbaler, ali ja smatram da sam bolji. Pored Pelea i Maradone, ja sam treći najbolji. Možda bi jedino pored nas mogao svrstati i Zinedina Zidanea", rekao je Romario.

Legendarni napadač se dotakao i brazilskog naconalnog tima.

"Da se Svjetsko prvenstvo održava u ovom trenutku, Brazil ne bi prošao grupu. Selektor Menenzes vrši loš odabir fudbaler", smatra Romario.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.