Romario: Ja sam bio Messi u svoje vrijeme

Romario: Ja sam bio Messi u svoje vrijeme

Edmir Škorić
Teme:

Brazilska nogometna legenda Romario smatra da će Neymar biti i bolji od njega...

Romario, nekadašnja nogometna zvijezda, proslavljeni igrač Barcelone, vjeruje da je Lionel Messi sada ono što je on nekada bio, a hvalio je i svog sunarodnjaka Neymara.

"Svaki nogometaš ima dobra i loša razdobolja u karijeri i to nije samo slučaj s Neymarom. Ponudio bih mu savjet. Neka se maksimalno trudi i ostavi svoje osobne probleme izvan stadiona", rekao je Romario, dodavši:

"Neymar igra uz najboljeg nogometaša svijeta Lionela Messija i može puno da nauči. Ja sam bio "Messi moje ere" i drugi igrači su voljeli učiti od mene. Siguran sam da će Neymar otići dalje od mene u karijeri i da će obradovati brazilske navijače".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.