Ronalda dočekalo 80. 000 navijača!
Ronaldo će uz Kaku biti najveća zvijezda kraljeva

Perezov Galactikos sletio na Santiago Bernabeu

Ronalda dočekalo 80. 000 navijača!

Nova zvijezda Real Madrida, Cristina Ronaldo, predstavljan je večeras na Santiago Bernabeu pred 80. 000 navijača! Nakon svečanog dočeka Brazilca Kake, još spektakularniji je bio prijem portugalskog reprezentativca. Bivši igrač Manchester Uniteda u špansku prijestolnicu došao je privatnim avionom iz Lisabona, a na aerodromuu Madridu dočekao ga je automobil koji ga je odvezao u bolnicu La Moraleja, gdje je Ronaldo obavio još jedan medicinski pregled.

Portugalac je iz bolnice izašao u popodnevnim satima te se zaputio u hotel kako bi se osvježio i otišao na ručak s Jorgeom Albertom Valdanom i potpisao ugovor.

Iako su vrata Santiago Bernabea otvorena tek u 19 sati, tokom dana oko stadiona su se okupile hiljade ljudi, koji su željni isčekivali svog novog idola. Atmosferu iz Madrida svojim gledaocima prenijeli su svi ugledni svjetski mediji, a CNN je imao direktno uključenje sa stadiona.

Ronaldo se na stadionu pojavio oko 20 sati, kada na tribinama već nije bilo slobodnog mjesta (jedna tribina je bila zatvorena). Najveću zvijezdu ljetnog prezalnog roka dočekao je Eusebio, legenda portugalskog fudbala, koji je na poziv Realovih čelnika pristao uveličati predstavljanje novog kralja Madrida.

Ronaldo će u Realu nositi dres sa brojem 9.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.