Ronaldo: Barca je nevjerovatan tim, ali idemo na pobjedu

Portugalac želi pobjedu

Ronaldo: Barca je nevjerovatan tim, ali idemo na pobjedu

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo je pred El Clasico koji se igra u srijedu na Santiago Bernabeu u polufinalu Kupa Španije, dao izjavu za španske medije u kojoj je izjavio kako je Barcelona nevjerovatan tim, ali da Real želi pobjedu u ovom susretu.

Ronaldo je najavio kako će biti veoma teško, jer Kraljevi u susret ulaze znatno oslabljeni, bez pomoći Casillasa, Ramosa , Contraoa, Di Marije i Pepea.

"Očekuje nas vrlo važna i teška utakmica. Igramo kod kuće što je prilika da zabilježimo dobar rezultat. Nedostajaće nam nekoliko ključnih igrača, ali to ne smije da bude izgovor za eventualni neuspjeh. Moraćemo da odigramo dobro jer Barcelona je nevjerovatan tim", rekao je Ronaldo za španske medije.

Portugalac je u prethodnih šest mačeva protiv Barcelone postigao sedam golova, a seriju bi mogao nastaviti već u srijedu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti