Ronaldo bi volio Capella u Realu

Ronaldo bi volio Capella u Realu

Fudbaler Real Madrida Cristiano Ronaldo rekao je da bi želio da selektor reprezentacije Engleske Fabio Capello ponovo postane trener Kraljevskog kluba.

"On je jedan od najboljih svjetskih trenera. Osvojio je mnogo titula i sjajno radi s reprezentacijom Engleske. Želio bih da sarađujemo u Realu. Nikad se ne zna", rekao je Ronaldo.

Capello je u dva navrata vodio Real i oba puta osvajao titule prvaka.

Mediji špekuliraju da bi napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney mogao na ljeto da pređe u Real, ali Ronaldo je rekao da ne očekuje da će mu se bivši saigrač pridružiti u Madridu.

"Ostao sam prijatelj s Wayneom, Riom Ferdinandom i Nemanjom Vidićem. Rooney je sretan u Unitedu i ako Real pokuša da ga angažuje, mislim da neće pristati", rekao je portugalski reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.