Ronaldo dobio spektakularne kopačke od Nikea
Nike odlučio počastiti portugalskog igrača novim kopačkama nakon osvajanja još jedne Zlatne lopte

Poklon za petu Zlatnu loptu

Ronaldo dobio spektakularne kopačke od Nikea

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo po peti put osvojio je Zlatnu loptu zbog čega ga je Nike odlučio počastiti posebnim kopačkama.

Ronaldo je drugi put uzastopno proglašen za najboljeg igrača svijeta u izboru France Footballa. Za Portugalca je ovo peta Zlatna lopta čime se izjednačio sa svojim glavnim konkurentom Lionelom Messijem.

Nike je odlučio da Ronalda počasti spektakularnim kopačkama u čast osvajanja još jedne Zlatne lopte. Ronaldo bi ove kopačke trebao nositi danas u velikom derbiju protiv Seville koji se igra na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi