Ronaldo grubo nasrnuo na Messija

Portugalac u akciji

Ronaldo grubo nasrnuo na Messija

Barcelona je rezultatom 3:2 savladala Real Madrid u prvoj utakmici Superkupa Španije.

Nakon prilično dosadnog prvog poluvremena, drugih 45 minuta ponudilo je fudbal zbog kojih se ove utakmice i zovu El Clasico.

Dvoboj Barcelone i Real Madrida zadnjih godina obilježava i dvoboj dva najbolja fudbalera današnjice, Lionela Messija i Cristiana Ronalda, a sinoć su obojica bili strijelci za svoje ekipe.

Međutim, nešto manje od deset minuta prije kraja, Ronaldo je grubo odgurnuo Messija dok je ovaj vodio loptu, a nakon što je sudija dosudio prekršaj, odmahnuo je rukom u pravcu Argentinca, koji se na sve samo nasmijao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.