Ronaldo: Isplatit ću se Realu

Portugalac kategoričan

Ronaldo: Isplatit ću se Realu

Edmir Škorić

Portugalac Cristiano Ronaldo u ponedjeljak stiže u glavni grad Španije gdje će biti predstavljen navijačima Reala kao novo, ali i najskuplje, pojačanje kluba.

Šarmantni Portugalac tvrdi da će se svaki novčić uložen u njega na kraju isplatiti.

Mnogi su ovaj transfer okarakterizirali kao nekorektno ponašanje Pereza, odnosno u ovo vrijeme krize toliko novca dati za jednog igrača.

Ipak, Ronaldo tvrdi da će se to Realu isplatiti mnogobrojnim trofejima.

"Mislim da je to sasvim fer. Ukoliko se Manchester i Real slože za taj iznos, onda nemam više što za reći", izjavio je za Marcu Portugalac.

"Veliki igrači koštaju puno novca, a ako ih želite morate ih i platiti. Drago mi je što ću biti najskuplji igrač na svijetu."

Bivši igrač Sportinga i Manchestera odgovorio je i onima koji smatraju da je to previše novca za njega.

"Poštujem svačija mišljenja, ali se ne slažem. Ako je Real platio toliko novca, to je zato jer su me htjeli i smatraju da je riječ o fer cijeni. Učiniću sve što je u mojim rukama da igram dobro i pokazat ću da je ulaganje u mene bila dobra odluka".



Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.