Ronaldo izvodi početni udarac na meču PSG-a i Marseillea

Legendarni napadač specijalni gost

Ronaldo izvodi početni udarac na meču PSG-a i Marseillea

A. Haznadarević

Posljednjeg dana vikenda, na rasporedu je najveći derbi francuskog Le Championata, u kojem će se sastati Paris Saint-Germain i Marseille.

Ovaj fudbalski spektakl, jedan od zasigurno najvećih fubalera svih vremena Ronaldo Luiz Nazario de Lima će svojim prisustvom učiniti još zanimljivijim, a organizatori su odlučili ukazati veliku čast Brazilcu.

 

Naime, specijalni gost na Parku Prinčeva Ronaldo, izvest će početni udarac na ovoj utakmici, a to je potvrđeno i iz čelništva kluba.

 

"Odlučili smo odati počast nekadašnjem brazilskom reprezentativcu Ronaldu koji će biti poseban gost na utakmici PSG - Marseille", navedeno je.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

Zanimljivo je to što bi svoj debi u velikom debriju mogao imati i čuveni David Beckham, koji je ove zime stigao u PSG kao najzvučnije pojačanje, ali zbog nedovoljne fizičke spreme nije niti jednom nastupio za novi klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije