"Ronaldo je nevjerovatan igrač, ali on je neko ko nam više ne pomaže i tu je kraj"

Kroos o odlasku Portugalca u Juve

"Ronaldo je nevjerovatan igrač, ali on je neko ko nam više ne pomaže i tu je kraj"

Endin Čaušević

Real Madrid se ove sezone nalazi u velikoj rezultatskoj krizi, a mnogi vjeruju da se to dešava jer je klub ostao bez Cristiana Ronalda koji je čak devet sezona predvodio Kraljeve.

Ronaldo je na kraju prošle sezone iznenadio sve odlukom da napusti Real Madrid i potpiše za Juventus. U Realu su tvrdili da se odlazak portugalskog igrača neće odraziti na njihov klub, no sada je evidentno da Ronaldo itekako nedostaje u igri aktuelnog prvaka Evrope.

Dojučerašnji igrač Real Madrida i danas je bio glavna tema u Madridu, a sada je o njemu pričao Toni Kroos. Njemački fudbaler jednostavno nije uspio izbjeći pitanje novinara za Ronalda, ali je odlučio dati poprilično jasan odgovor na ovu temu.

"Naravno da se igra promijenila otkako je otišao. Dobro smo počeli sezonu i kada smo zabijali golove niko nije pričao kako nam on nedostaje. Nema smisla više govoriti o igraču koji više nije s nama. On je nevjerovatan fudbaler i možda jedan od najboljih u historiji, ali to nije nešto što nama sada pomaže. Nastavili smo bez njega i to je to", rekao je Kroos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mesut10
Real ga na vrijeme prodao. Od kako je došao u Juventus ništa nije napravio, sinoć totalno neprimjetan. Do kraja sezone očekujem još poneki njegov gol i tjt, ništa spektakularno
4 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi