Ronaldo karijeru neće završiti u Realu

Ronaldo karijeru neće završiti u Realu

Iako je prije manje od godina dana došao u Real, Portugalac Cristiano Ronaldo kazao je kako nema namjeru ostati u Kraljevskom klubu do kraja karijere.

"U fudbalu se sve dešava u ciklusima. Vjerujem da se igrači u ekipama mijenjaju u ciklusima. Ako ste već za jedan tim osvojili sve što ste mogli, morate napraviti promjenu, a to je ono što se sa mnom dogodilo u Manchester Unitedu", kaže Ronaldo.

"Želio sam drugačiji fudbal i druge ciljeve i jako sam sretan što sam donio takvu odluku. Alex Ferguson je shvatio moju odluku. I dalje razgovaram sa njim. Proveo sam nekoliko godina želeći igrati za Real Madrid, ali ne vidim se ovdje do kraja karijere," dodao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.