Ronaldo kasno sinoć stigao u Torino, osiguranje predsjedničko

Vratio se u Italiju

Ronaldo kasno sinoć stigao u Torino, osiguranje predsjedničko

Admin Čaušević

Najveća fudbalska zvijezda današnjice, Cristiano Ronaldo, se nakon dva mjeseca vratio u Italiju.

Proglašenjem vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa Ronaldo je bio među prvim fudbalerima koji su napustili Torino. Portugalac je u međuvremenu boravio u Madeiri.

Nakno što je Juventus opozvao igrače iz inostranstva da se vrate u Italiju, Ronaldo je kasno sinoć sletio u Torino. Njegov povratak nije mogao promaći italijanskim novinarima.

Iskusni fudbaler je prilikom napuštanja torinskog aerodrom Caselle napustio uz osigurnja kakvo obično imaju samo predsjednici država. Uz koloni od nekoliko kombija u kojim se zajedno s njim nalazila njegova porodica bila su i dvoja patrolna kola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronalda sada čeka 14 dana boravka u karantinu gdje će trenirati individualno, a prvi zajednički trening sa saigračima bi prema sadašnjim planovima trebao obaviti 18. maja.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Gospodin sa velikim G !
0 1
samsung19
Sasvim nepotrebno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi