Ronaldo: Lopta je bila pola metra u golu

Ronaldo: Lopta je bila pola metra u golu

Adnan Beganović

Iako je Portugal posramio Španiju (4:0), jedan od najboljih svjetskih fudbalera Cristiano Ronaldo nakon susreta nije bio baš raspoložen.

Razlog je poništeni pogodak u 36. minuti, koji je bio pravo remek djelo, no Nani i sudija su se potrudili da isti ne bude priznat.

Naime, Ronaldo je napravio smiješnim nekoliko Španaca, Casillasa je prebacio, no Nani je bez razloga loptu glavom zakucao u mrežu, a zbog toga je poništen pogodak.

"Ne razumijem zbog čega mi je poništen pogodak. Lopta je bila pola metra u golu kada ju je Nani dotaknuo. I slijepac je mogao vidjeti da je to čisti pogodak", rekao je razočarani ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.