Ronaldo: Manchester je moja porodica
Foto: EPA

Ipak će ostati u Realu

Ronaldo: Manchester je moja porodica

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo ne želi da napusti Real Madrid, ali tvrdi da je Manchester United “njegova porodica”.

Već se neko vrijeme špekuliše o mogućem povratku Ronalda u Manchester, ali Portugalac je sretan u Madridu i tvrdi da će tu i ostati.

“Dirnut sam što i dalje navijači Uniteda imaju lijepo mišljenje o meni, ali sam zaista jako sretan u Realu. Oduvijek sam govorio da je Manchester moja porodica, ali trenutno sam sretan u Realu i mislim tu ostati”, kazao je Ronaldo.

Podsjećamo, ugovor mu s Kraljevima ističe 2018. godine, a navijači Uniteda su unajmili avion koji je vukao poruku “Ronaldo, dođi kući” za vrijeme utakmice Villarreal - Real.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti