Ronaldo: Moja djeca su za ugrize kažnjavana mračnom sobom

Il Fenomeno pozdravio kaznu za Suareza

Ronaldo: Moja djeca su za ugrize kažnjavana mračnom sobom

Ronaldo Luis Nazario de Lima, slavni brazilski fudbaler prokomentarisao je kaznu koju je FIFA jučer izrekla Luisu Suarezu, reprezentativcu Urugvaja koji je nedavno tokom utakmice ugrizao Giorgia Chiellinija.

„Ljudi moraju biti odgovorni i snositi odgvornost za ono što urade na utakmici. Moraju biti kažnjeni, ali znam da to boli. Moja djeca su znala da me ujedu i zbog toga sam ih kažnjavao. U mojoj kući se ta kazna zvala 'tamna soba sa velikim zlim vukom', a pretpostavljam da je za odrasle kazna od četiri mjeseca bez fudbala to isto,“ kazao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.