Ronaldo: Moramo pritisnuti Barcelonu

Portugalac optimističan

Ronaldo: Moramo pritisnuti Barcelonu

Adnan Beganović

Samo nekolik osati ostalo je do El Clasica, a najbolji igrač Reala, Cristiano Ronaldo, uoči utakmice je istakao da on i njegovi saigrači na Santiago Bernabeu moraju pritisnuti Barcelonu.

"Moramo večeras slaviti. Igramo na Santiago Bernabeuu i od samom početka moramo pritisnuti Barcelonu. Ostvarimo li trijumf, bitka za naslov prvaka biće otvorena. Nii u jednom momentu ne smijemo pomisliti na predaju, a pobijedimo li večeras, dobit ćemo samopouzdanje za Kup", prenose španjolski mediji Ronaldovu izjavu.

"Mi smo Real i ne možemo sebi priuštiti dvije sezone bez trofeja. Uvjeren sam da ćemo nešto osvojiti. Razmišljamo pozitivno i to je jako dobar znak. Sviđa mi se atmosfera u momčadi, idealna je za završnisu sezone", dodao je Ronaldo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.