Ronaldo: Mourinho je otac Reala

Ronaldo: Mourinho je otac Reala

Portugalska zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo  opisao je svog sunarodnjaka Josea Mourinha kao "oca Realove porodice".

Ronaldo je u razgovoru za Record izrazio zadovoljstvo činjenicom što može raditi sa Jose Mourinhom, te je dodao kako misli da je njegov saigrač Karim Benzema sjajan fudbaler.

"Naš je trener pravi general. Mourinho je otac naše porodice i zaista se tako ponaša i takav autoritet ima u svlačionici. Uvjeren sam da ćemo sa njim postići mnogo, te da će izvući ono najbolje iz nas", rekao je Ronaldo i dodao:

"Što se Benzeme tiče, on je sjajan fudbaler i uvjeren sam da će uskoro izaći iz krize i ponovo zablistati kao što je to radio u Lyonu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.