Ronaldo: Nadam se da će Barca ispasti

Portugalac večeras navija za Inter

Ronaldo: Nadam se da će Barca ispasti

Edmir Škorić

Napadač Real Madrida, Portugalac Cristiano Ronaldo očekuje da Barcelona večeras bude eliminisana od Intera u polufinalu Lige prvaka. Bivši igrač Manchester Uniteda smatra da bi to bilo dobro za Real, glede borbe za naslov Španije.

Barcelona će večeras na Nou Campu u "finalu prije finala" pokušati nadoknaditi poraz od 3:1 iz prošle sedmice protiv Intera. Portugalski reprezentativac iz redova Real Madrida, Cristiano Ronaldo, očekuje da se Guardiolin tim večeras oprosti od takmičenja, tvrdeći kako bi to dodatno utjecalo na njihov moral.

"Bit će to jedna dobra utakmica, ali i teška za obje momčadi. Barcelona će napadačkom igrom pokušati nadoknaditi poraz, dok je pred Interom težak zadatak da zadrži svoju prednost iz prvog susreta", kazao je Ronaldo za Marcu, te dodao.

"Teško je predvidjeti ishod ove utakmice. Međutim, ja se nadam da će Barcelona izgubiti. Bio bi to ogroman udarac za Barcelonu, a to bi nama pomoglo u utrci za naslovom prvaka Španjolske".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.