Ronaldo najvjerovatnije propušta BiH

Povreda nije zaliječena

Ronaldo najvjerovatnije propušta BiH

Cristiano Ronaldo najvjerovatnije neće igrati u susretima baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Bosne i Hercegovine!

Portugalska zvijezda Real Madrida nije se dovoljno oporavila, a sasvim sigurno ga neće biti u sastavu Reala za gradski derbi ovog vikenda sa Atleticom. U Realu ni po koju cijenu ne žele rizikovati sa preranim povratkom Ronalda, pa će medicinski tim Kraljevskog kluba izdati zabranu odaziva reprezentaciji Portugala za susrete baraža 14. i 18. novembra sa Bosnom i Hercegovinom.

"Ronaldovi nalazi nisu zadovoljavajući. Nije napravljen nikakav napredak u rehabilitiaciji, pa ovog igrača neće biti u sastavu trenera Manuela Pellegrinija za susret sa Atleticom. Najvjerovatnije Ronaldo neće biti spreman ni za obaveze koje ima u reprezentaciji Portugala, jer još nije dobio dozvolu da počne sa treninzima, što znači da fizički nije spreman podnijeti teret izlaska na teren", navodi se u izvještaju medicinskog tima madridskog Reala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti