Ronaldo: Ne gledam Ligu prvaka

Portugalac još uvijek pamti Pjanića

Ronaldo: Ne gledam Ligu prvaka

Adnan Beganović

Najskuplji fudbaler današnjice, Cristiano Ronaldo, danas je dao intervju za španjolsku televiziju TVE u kojem je rekao da je bijesan zbog ispadanja u Ligi prvaka.

"Toliko sam ljut zbog ispadanja u Ligi prvaka da demonstrativno ne želim gledati niti jednu utakmicu više u tom takmičenju. Ispali smo zbog vlastitih grešaka i nadam se da ih ubuduće više nećemo ponavljati", rekao je Ronaldo i dodao:

"Nisam došao u Real na jednu sezonu. Ovu smo izgubili kada je u pitanju Liga prvaka, ali sam uvjeren da ću u ovom klubu osvojiti još mnogo naslova prvaka Evrope. Što se tiče Primere, tu moramo osvojiti naslov. Ako pobijedimo Barcelonu, a budemo gubili utakmice protiv drugih suparnika, ništa nam ne znači eventualni uspjeh u "el clasicu". Moramo biti prvaci i to nas mora voditi do kraja sezone."

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.