Ronaldo: Ne odbijam zagrljaje i ja sam nekad bio navijač

Portugalac sasvim iskreno

Ronaldo: Ne odbijam zagrljaje i ja sam nekad bio navijač

D. Vejo

Za samo sedam mjeseci koliko je prošlo u ovoj godini Cristiano Ronaldo podigao je trofej Lige prvaka ali i trofej najbolje selekcije u Evropi.

Nešto o čemu svaki fudbaler sanja, a pored toga u konkurenciji je za Zlatnu loptu. Tokom minulog prvenstva u francuskoj, Portugalac je pokazao da pored toga što je veliki fudbaler, da je i veliki čovjek.

Pojedince koji su silazili na teren kako bi "opalili" po koji selfi ili mu samo pružili zagrljaj, vješto je branio od "kandži" zaštitara. Zbog čega je tako postupao, otkrio je u jednom od intervjua.

"Znate kako ja nikad ne odbijam zagrljaj, autogram ili slikanje. I ja sam nekad bio navijač, znam kako je kada vidite nekog koga volite a koji je tu ispred vas i ne možete ga dodirnuti. Uvijek sam na raspolaganju svakom navijaču koji priđe, lijepo je nekom uljepšati dan", kazao je za inostrane medije jedan od najboljih igrača svijeta, Cristiano Ronaldo.

Zbog povrede, Ronaldo će propustiti Superkup Evrope koji njegov Real Madrid kao pobjednik Lige prvaka igra protiv Seville koja je osvojila Ligu Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi