Ronaldo: Ne smijemo se bojati Barcelone

'Dan do El Clasica'

Ronaldo: Ne smijemo se bojati Barcelone

Edmir Škorić

Dan uoči 'El Clasica', najskuplji nogometaš svijeta, Cristiano Ronaldo, tvrdi da Kraljevi ne smiju imati straha na Nou Campu. Portugalac se malo i našalio, te kazao kako će postići deset ili dvadeset golova.

"Znam da možemo pobijediti. Zašto? To je samo osjećaj kojeg ja imam", rekao je Ronaldo, te nastavio.

"Barca je dobra ekipa, uravnotežena i  imamo dosta poštovanja prema njima, no pokušat ćemo pobijediti. Hoću li postići gol? Da, možda 10 ili 20 golova! Ne znam hoće li to sutra biti moguće postići".

"To je još jedna utakmica, moramo pobijediti, iako je istina da će biti teško. Ne možemo se bojati igrati protiv Barcelone, jer bi to bilo bolje za njih. Moramo igrati normalno, kao i svaku drugu utakmicu, jer oni nas neće napasti kao ostale ekipe."

Oporavljeni Portugalac trebao bi biti potpuno spreman za duel Barcelone i Real Madrida. Popularni 'El Clasico' igra se u nedjelju od 19 sati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.