Ronaldo: Nedostaje mi Manchester

Vraća li se Portugalac na Otok?

Ronaldo: Nedostaje mi Manchester

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo, zvijezda madridskog Reala, ističe kako mu nedostaje Premiership i Manchester United.

Prema pisanju medija u Španiji i Portugalu, ne isključuje se mogućnost Ronaldovog povratka u redove Crvenih vragova.

“Da budem iskren, nedostaje mi puno Premier liga. Naravno, imam lijepe uspomene iz Manchestera. Tamo imam dosta dobrih prijatelja i puno mi nedostaju, tako da nikad ne znate”, rekao je Ronaldo, dodavši:

“Sir Alex Ferguson mi je poput drugog oca. Puno mi je pomogao tijekom šest godina provedenih u Manchesteru, puno toga me naučio”.

Portugalac je, nakon dolaska iz Sportinga za 12 miliona funti, sa Unitedom osvojio tri naslova, FA Kup i Ligu prvaka. Postao je najskuplji nogometaš u Evropi, kada je za 80 miliona funti prešao u Real Madrid prošle godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.