Ronaldo nema svinjsku gripu

Ronaldo nema svinjsku gripu

U ponedjeljak je javnost saznala da Cristiano Ronaldo, ponajbolji svjetski fudbaler, ima povišenu temperaturu, a neki mediji su počeli i špekulirati sa svinjskom gripom.

Cristiano Ronaldo, najskuplji fudbaler današnjice i ljetno pojačanje madridskog Reala, se vratio s američke turneje svog kluba (iz Washingtona) uz povećanu temperaturu, te je odmah objavljeno da neće u srijedu nastupiti u prijateljskom ogledu svog Portugala, u Vaduzu, kod Lihtenštajna.

No, madridski Real je isto tako, brže-bolje, dematovao naklapanja da Ronaldo boluje od svinjske gripe.

"Cristiano Ronaldo ima tek povišenu temperaturu, te se osjeća umorno i iscrpljeno. Obavljeni su svi doktorski pregledi, te sa stopostotnom sigurnošću tvrdimo da nije zaražen virusom H1N1", stoji u saopštenju Reala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.