Ronaldo: Nismo favoriti, ali to nam i odgovara

Uvjeran u prolaz grupne faze

Ronaldo: Nismo favoriti, ali to nam i odgovara

Adnan Beganović

Na predstojećem Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini fudbalska reprezentacija Portugala igrat će u grupi B zajedno sa Danskon, Njemačkom i Holandijom.

Ova grupa s pravom nosi naziv "grupa smrti", no i pored toga najbolji portugalski igrač, Cristiano Ronaldo, uvjeren je da će se on i njegovi saigrači plasirati u četvrtfinale.

"Svjesni smo svega, nalazimo se u jako teškoj grupi sa fenomenalnim reprezentacijama Njemačke, Holandije, te Danske koja nas je pobijedila u kvalifikacijama", istakao je Ronaldo i dodao:

"Smatram da će naša sva tri meča biti neizvjesna, no uvjeren sam da ćemo se plasirati u četvrtfinale. Nismo favoriti u našoj grupi, ali to nam i odgovara".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.