Ronaldo odradio prvi trening kod Mourinha

Portugalcu odmor završen

Ronaldo odradio prvi trening kod Mourinha

Edmir Škorić

Portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo priključio se ostatku momčadi madridskog Reala, te je jučer odradio prvi trening sa trenerom Jose Mourinhom.

Iako mu je ostalo još nekoliko dana odmora, Portugalac se u utorak, na opšte iznenađenje svih, pojavio na treningu svog Reala iz Madrida. Prvi je to trening Ronaldu pod palicom novog trenera, svog sunarodnjaka Jose Mourinha.

Ronaldo i društvo su na Valdebebasu trenirali sa loptom, a pred kraj utakmice odigrali su dvije trening-utakmice. To je, ujedno, i posljednji trening Kraljeva pred polazak na američku turneju, koja će trajati do 8. augusta.

U Sjedinjenim Američkim državama će se pripremama priključiti Higuain i Di Maria, te Brazilac Kaka, a zadnji će se priključiti igrači koji su nastupali u finalu Svjetskog prvenstva (Casillas, Ramos, Albiol, Arbeloa, Xabi Alonso, Van der Vaart).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.