Ronaldo optimista uoči madridskog derbija

Ronaldo optimista uoči madridskog derbija

Real Madrid je poraz od Milana izbjegao tek u sudijskom vremenu utakmice kada je Pedro Leon pogodio za 2:2. Ipak, Cristiano Ronaldo smatra kako se mora milsiti pozitivno, jer slijedi Atletico.

"Činjenica je da smo trebali slaviti pobjedu s obzirom na ono što se dešavalo tokom 90 minuta utakmice. Trebali smo pobijediti, ali nimso ni ovako razočarani. Moramo ostati pozitivno fokusirani i gledati samo naprijed, slijedi derbi s Atleticom", kaže Ronaldo koji je pohvalio trenera Josea Mourinha.

"Trener je veoma dobar, donio je svoje iskustvo u Real i zasad se vide rezultati. Siguran sam da ćemo s Mourinhom slaviti još dosta pobjeda i da ćemo biti prvaci. Igrač Real Madrida samo može na takav način da razmišlja", ističe najbolji igrač i strijelac Kraljevskog kluba.

"Derbi protiv Atletica je utakmica koja znači više od igre. Znamo da će biti teška utakmica, igramo protiv jednog jakog protivnika, ali smo svjesni i svojih kvaliteta. Igramo kući i očekujem novu pobjedu", rekao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.