Ronaldo osiguran na 100 miliona eura

Novi rekord Ronalda

Ronaldo osiguran na 100 miliona eura

Cristiano Ronaldo ne može bez rekorda. Nakon što je prelaskom s Old Traforda na Santiago Bernabeu srušio rekord u naskupljem transferu u povijesti nogometa, Portugalac je danas srušio još jedan rekord. Real je osigurao svoju zvijezdu na nevjerovatnih 100 miliona eura.

Strah od neke veće povrede koja bi mogla uništiti karijeru Ronaldu natjerala je Florentina Pereza da osigura noge svog miljenika. Florentinu u prilog ide ide i činjenica, da  su u samo tri prijateljska meča nad Ronaldom napravljeno čak 34 prekršaja. 

Klizeći start Zdeneka Grygere u prijateljskom meču protiv Juventusa natjerao je Pereza da napravi ovaj potez. Kad je Čeh pokupio Ronalda, i kad je iznešen na nosilima, nije bilo lako nikome, a posebno Florentinu koji je za Portugalca iskrcao velikih 94 miliona eura. 

Ipak, povreda srećom nije teže prirode, pa će Ronaldo već u narednim danima krenuti sa normalnim trenažnim procesom, ali je Perez shvatio da će ovakvih startova biti mnogo naredne sezone, pa je odlučio na vrijeme reagirati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije