Ronaldo: Osjećao sam se bespomoćno

Gledajući subotnji susret

Ronaldo: Osjećao sam se bespomoćno

Adnan Beganović

Najskuplji svjetski fudbaler, portugalski reprezentativac i član Reala Cristiano Ronaldo, izjavio je za španjolsku AS da se osjećao bespomoćno gledajući susret Portugala i naše reprezentacije u subotiu navečer u Lisabonu.

"Bilo je teško u subotu. Bio sam na tribinama, a moji saigrači na terenu. Doista sam se teško osjećao", rekao je Ronaldo za španjolski AS i dodao:

"Oči su mi stalno bile na terenu, gledam utakmicu, a znam da ne mogu pomoći. U tim trenucima osjećate se bespomoćno, a emocije tresu vaše tijelo. Moram priznati da sam utakmicu preživio na jedan jako neugodan način."

Podsjetimo, Ronaldo je već duže vrijem zbog povrede van trenažnog procesa, a sam Portugalac izjavio je za AS da neće žuriti sa povratkom i da mu je u ovom trenutku najbitnije da se potpuno oporavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.