Ronaldo otkrio Fergusonu svoje planove za budućnost?

Želi da napusti Real?

Ronaldo otkrio Fergusonu svoje planove za budućnost?

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo u prethodnim danima nalazi se u centru pažnje fudbalske javnosti.

Ronaldo je početkom sedmice optužen da je utajio skoro 15 miliona eura od dolaska u Real Madrid, te će morati ići na suđenje. Odmah nakon toga u španskim medijima su se pojavile priče da portugalski reprezentativac zbog toga želi napustiti Real Madrid i da mu je cilj da se vrati u Manchester United.

Navodno, Ronaldo je saigračima iz Reala rekao da se više neće vraćati na Santiago Bernabeu nakon čega je nastala prava panika u kraljevskom klubu. Danas su engleski mediji prenijeli da je Ronaldo otvoreno pričao sa Sir Alexom Fergusonom o svemu, ali nekoliko dana prije nego što se sve desilo.

Kako piše Mirror, Ronaldo je priznao Ferguson da želi napustiti Real Madrid jer vjeruje da je stiglo vrijeme na novi izazov. Navodno, želja ovog Portugalca je da se vrati u Manchester United, ali neće bježati ni od ostalih ponuda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi