Ronaldo: Ovo je bila moja najbolja godina u karijeri

Portugalac oduševljen svojim dostignućima

Ronaldo: Ovo je bila moja najbolja godina u karijeri

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo po četvrti put u svojoj karijeri izabran je za najboljeg igrača svijeta.

Ronaldo iza sebe ima zaista nevjerovatno godinu u kojoj je osvojio Ligu prvaka i Evropsko prvenstvo. Portugalac u svojoj izjavi za španske medije nije krio da mu je ovo najbolja godina u dosadašnjem dijelu karijere.

"Kada sve saberem i oduzmem 2016. godina je bila najbolja u mojoj karijeri. Osvojio sam Ligu prvaka s Realom i konačno prvu veliku titulu s Portugalom. Na kraju je šlag na tortu bilo osvajanje moje četvrte Zlatne lopte. Fudbaler ne može tražiti više, to je sve o čemu sanjamo. Veoma sam sretan zbog svih uspjeha i želim se zahvaliti svojim saigračima iz reprezentacije i Real Madrida", rekao je Ronaldo.

Također, krajem ove godine portugalski fudbaler je produžio svoj ugovor s kraljevskim klubom, te je najavio da ima namjeru da igra dok ne proslavi svoj 40. rođendan. Ronaldo će tako imati dosta vremena da nadmaši svoje uspjehe iz ove godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi