Ronaldo: Ovo je Mourinhova pobjeda

Nakon trijumfa nad Herculesom

Ronaldo: Ovo je Mourinhova pobjeda

Adnan Beganović

Iako konačan rezultat govori da je Real sinoć rutinski došao do trijumfa protiv Herculesa (3:1), stvari na terenu su izgledale mnogo drugačije.

Hercules je poveo golom Trezegueta i prednost je držao do 52. minute, kada je izjednačio Di Maria, a do 82. minute izgledalo je da će suparnici podijeliti bodove, no onda se opet ukazao Cristiano Ronaldo. Portugalac je s dva pogotka donio pobjedu Realu, no nakon susreta nije želio sebe stavljati u ulogu junaka.

"Nije ovo moja pobjeda, već Mourinhova, ko zna koja po redu. Na poluvremenu nam je ukazao na pogreške, poslušali smo svog vođu i zato smo u nastavku izgledali mnogo bolje", rekao je Ronaldo nakon susreta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.