Ronaldo poručio navijačima: Nemojte mi zviždati!

Junak Reala protiv Bayerna

Ronaldo poručio navijačima: Nemojte mi zviždati!

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo je po ko zna koji put bio heroj Real Madrida, te je kraljevski klub večeras odveo u polufinale Lige prvaka.

Real Madrid je na Santiago Bernabeu nakon produžetaka savladao Bayern sa 4:2, a sve zasluge idu Cristianu Ronaldu koji je postigao hat-trick. Portugalac je tako postao prvi igrač u historiji ovog takmičenja koji je došao do brojke od 100 golova u Ligi prvaka.

Nakon utakmice Ronaldo je izjavio da je Bayern večeras na Santiago Bernabeu pokazao da je odličan tim, te da je zadovoljan i igrom koju je pružio Real Madrid. Također, Ronaldo je imao na kraju i poruku za navijače Kraljeva.

"Bayern je pokazao da je odličan tim, ali i mi smo igrali jako dobro. Stvorili smo mnogo prilika i postigli smo četiri gola. Veoma smo sretni što smo prošli u polufinale jer nije lako dati Bayernu šest golova u dvije utakmice. Što se navijača tiče želim da im kažem da mi ne zvižde jer uvijek dajem sve od sebe i pomažem ekipi. Ali, želim da sada mislim samo o pozitivnim stvarima", rekao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi