Ronaldo propušta Getafe i Milan

Pregledi pokazali da Portugalac još nije spreman

Ronaldo propušta Getafe i Milan

Adnan Beganović

Zvijezda španjolskog fudbalskog velikana Real Madrida, Portugalac Cristiano Ronaldo neće biti spreman za susret protiv Milana u Ligi prvaka koji je na rasporedu novembra na San Siru.

Ronaldo je izvan stroja već tri sedmice zbog povrede zgloba i prema posljednjim vijestima koje stižu iz Madrida, portugalski reprezentativac morat će pauzirati još najmanje sedam dana.

“Ronaldo će biti van travnjaka još narednih sedam dana kada će ponovo biti podvrgnut novim pretragama”, stoji u Realovom saopštenju.

Podsjetimo, Ronaldo se povrijedio 30. septembra u susretu Lige prvaka protiv Olympique Marseillea, a od tada je Real upisao samo jednu pobjedu u pet susreta i čak tri poraza.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.