Ronaldo: Prvo Liga prvaka, pa onda Primera

Ronaldo: Prvo Liga prvaka, pa onda Primera

Zvijezda Real Madrida, Portugalac Cristiano Ronaldo izjavio je da se njegova ekipa nema potrebe bojati Milana u okviru Lige prvaka.

Milan se znatno pojačao ovog ljeta, dovevši u svoje redove Zlatana Ibrahimovića i Robinha, ali to ne zabrinjava Ronalda, koji vjeruje kako Jose Mourinho ove sezone može odvesti Real do naslova prvaka Evrope.

"Oni su se pojačali i sigurno nam sa Milanom slijede dvije teške utakmice. Međutim, ne smijemo se zamarati svojim protivnicima. Imamo jako dobru ekipu i sjajnog trenera i ove sezone nam je cilj osvajanje Lige prvaka. Osvojiti prvenstvo Španije bi bilo sjajno, ali moj je lični cilj da osvojim evropski trofej sa Realom. Dolaskom Mourinha dobili smo čovjeka koji zna kako to i napraviti", rekao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.