Cristiano Ronaldo ponuđen PSG-u, konačno pala odluka gledamo li njega i Messija u istoj ekipi

Sve je jasno

Cristiano Ronaldo ponuđen PSG-u, konačno pala odluka gledamo li njega i Messija u istoj ekipi

Esmer Oštraković

Nakon što je sinoć objavljen dio iz intervjua Cristiana Ronalda u kojem je otvoreno govorio jako loše stvari o Manchester Unitedu, te treneru ovog kluba, Eriku ten Hagu, jasno je da će on u januaru napustiti klub.

Međutim još uvijek nije jasno gdje bi mogao nastaviti svoju karijeru, a brojni novinari su krenuli iznositi informacije koje imaju.

Navodno, SAD nije opcija za Ronalda, kao ni povratak u Portugal i ekipu Sportinga, jer Ronaldo želi igrati u velikom klubu.

Pojavile su se informacije kako ga je njegov agent krenuo nuditi brojnim klubovima, a jedan od njih je i PSG.

Ipak, na veliko razočarenje agenta, ali i Cristiana Ronalda, stigla je odbijenica iz Paris Saint-Germaina, te je jasno da nećemo gledati Messija i Ronalda u istom klubu.

Naime, Ben Jacobs, poznati novinar objavio je na svom Twitter nalogu da je Ronaldo ponuđen PSG-u, ali da od transfera neće biti ništa.

Oglasi

"Odlazak Ronalda u PSG u januaru se neće dogoditi. Klub nema nikakvu namjeru da ga dovede i nisu nimalo zainteresovani za to. Ronaldo je smatrao da su vrata za njega otvorena u ovom klubu, kao što su bila prije nekoliko godina. Međutim u PSG-u su još prošlog ljeta odlučili da ga neće dovoditi. Oni jednostavno imaju neke druge želje", napisao je Jacobs.

Tako je sada sasvim jasno da niti PSG neće biti njegov novi klub, a čini se kako je samo jedan klub ostao kao realna destinacija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Radi se o ekipi Chelseaja, kome će Ronaldo ponovo biti ponuđen, a ovaj put nema Tuchela da blokira transfer kao što je to jednom bio slučaj.

Na kraju nam ostaje da sačekamo januar i vidimo šta će se desiti, ali gotovo je sigurno da će epizoda Ronalda u Manchester Unitedu završena stvar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi