Ronaldo sanja finale SP-a protiv Španije

Portugalac iz redova Reala

Ronaldo sanja finale SP-a protiv Španije

Edmir Škorić

Igrati u finalu Svjetskog prvensta protiv aktuelnog evropskog prvaka Španije, san je Portugalca Cristiano Ronalda.

Portugalski ofanzivac i najskuplji nogometaš svijeta, Cristiano Ronaldo, danas će u 18 sati saznati protivnike u Južnoj Africi, a postoji mogućnost da u istoj skupini bude zajedno s Španijom, koja je u prvom bubnju, dok se Portugal nalazi u zadnjem bubnju.

"Naš cilj bio je doći do Južne Afrike i uspjeli smo u tome. Ne bih želio da se prerano suočimo sa Španijom. Najbolje bi bilo da se sretnemo u finalu, to je moj san", kazao je Ronaldo za AS.

Bivši Manchesterov igrač je dodao kako očekuje da će njegova momčad teško doći finala, no ističe da će on i njegovi suigrači biti dobro pripremljeni za mundijal.

"Bit će to teško takmičenje, ali ćemo se potruditi  i onda će biti onako kkao to Bog želi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti