Ronaldo se još nada: Matematički je moguće
Ronaldo i Benzema slave pogodak protiv Athletica

Barcelona ili Real Madrid?

Ronaldo se još nada: Matematički je moguće

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo je zadovoljan svojom prvom sezonom u redovima Reala iz Madrida, ali ističe kako nedostaje titula kao kruna svega.

Bivši napadač Mancehster Uniteda u Madrid je stigao prošlog ljeta te je prva mašina Pellegrinijevog sastava. Ipak, ta mašina će, čini se, ostati bez trofeja. Real je ove sezone ispao u osmini finala Lige prvaka od Lyona (Miralem Pjanić je presudio Kraljevima), od Kupa su se također ranije oprostili, a čini se i od lige. Kolo prije kraja Real zaostaje bod za Barcelonom, koja svoj susret igra na domaćem terenu protiv Valladolida i zaista je teško očekivati da na Nou Camp ne ode i ove godine naslov prvaka.

"Stvarno sam uživao ove sezone, ali još uvijek nisam osvojio naslov. Sretan sam ovdje u Madridu i moje kolege su mi jako puno pomogle. Bez timskog rada se ne može ništa osvojiti. Moramo se nastaviti boriti i uvjeren sam da ćemo osvojiti mnoge naslove u budućnosti", rekao je Ronaldo, te dodaje.

"Ova sezona je zaista bila teška, ali se u nogometu sve može dogoditi. Matematički je moguće. Moramo pobijediti Malagu i vidjeti što će se dogoditi u Barceloni. Moramo se nadati".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.