Ronaldo siguran u osvajanje Primere

Ronaldo siguran u osvajanje Primere

Edmir Škorić

Ponajbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo vjeruje da će se njegova prva sezona u redovima Reala iz Madrida  okončati naslovom Španije.

Ronaldo je u ljeto stigao u Real iz Manchestera i trenutno je najbolji igrač tog kluba. On vjeruje da će Kraljevi osvojiti naslov španske Primere, budući da katalonska momčad dolazi u nastavku prvenstva na Santiago Bernabeu.

"Siguran sam da ćemo osvojiti  ligu. Moramo brinuti samo o sebi i nastaviti igrati kao do sada. Vjerujemo u svoje mogućnosti", ističe Ronaldo, koji smatra da će 'El Clasico' biti ključni.

"Utakmica na našem terenu protiv Barcelone bi mogla biti ključ, ali još uvijek ne razmišljamo o tome, jer idemo utakmicu po utakmicu i pokušavamo napredovati iz dana u dan."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.